Zoeken in deze blog

zondag 26 augustus 2012

Hartige pannenkoeken met kip

Ingrediƫnten

100 g bloem
1 ei
2 koppen melk
2 eetlepels gesmolten boter

1 ui
1 knoflooktentje
1 rode paprika, in reepjes gesneden
1 groene paprika, in reepjes gesneden
olijfolie
300 g gare kippefilet, klein gesneden
50 g geraspte kaas
een scheutje kippebouillon
3 tomaten
peterselie
peper en zout

Bereid een soepel deeg met de bloem, het ei de melk en de gesmolten boter.
Bak er dunne flensjes van.

Laat de gehakte knoflook  en de ui aanfruiten in hete olie.
Voeg er de paprika's en de kippefilet toe. Overgiet met wat bouillon en laat indikken.
Kruid en verdeel de vulling over de flensjes.
Rol ze op en plaats ze in een beboterde koekenpan.
Leg er de tomaten naast, overgiet met wat bouillon, leg een deksel op de pan en laat alles 10 minuten stoven. Bestrooi met geraspte kaas en versier met versgehakte peterselie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten