1 kg bloem
500 g boter
500 g suiker
5 dl melk
6 eieren
2 pakjes vanillesuiker
2 pakjes backing poederMeng de bloem met het losgeklopte eigeel.
Voeg het gezeefde backingpoeder toe.
Neem een grote pan en warm de melk op, laat hierin de boter smelten en voeg de suikers toe.
Doe het melk-botermengsel bij de bloem.
Klop de eiwitten op en voeg voorzichtig onder het deeg.
Bak de wafeltjes. Laat afkoelen en bewaar ze in een afgesloten doos.
Voeg het gezeefde backingpoeder toe.
Neem een grote pan en warm de melk op, laat hierin de boter smelten en voeg de suikers toe.
Doe het melk-botermengsel bij de bloem.
Klop de eiwitten op en voeg voorzichtig onder het deeg.
Bak de wafeltjes. Laat afkoelen en bewaar ze in een afgesloten doos.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten