Zoeken in deze blog

zondag 29 december 2013

Tiramisu met bosvruchten

Ingrediënten
300 g bosvruchten, diepvries
250 g mascarpone
100 g lange vingers
3 eieren
4 à 6 eetlepels amaretto
8 eetlepels poedersuiker
 
Strooi ter voorbereiding 4 eetlepels poedersuiker over de diepgevroren bosvruchten. Besprenkel met de amaretto schep om en laat wat ontdooien.
Schik 1 laag lange vingers als bodem in de schaaltjes.
Besprenkel met het sap dat uit het fruit is gelopen.
Doe er de bessen op en druk deze wat aan
Klop de eierdooiers met 4 eetlepels poedersuiker in een hoge kom met de garde van je mixer tot een lichtkleurige, dikke massa.
Schep er de mascarpone door.
Klop de eiwitten zeer stijf en schep voorzichtig door het mascarponemengsel.
Bedek de bessen met dit mengsel en laat 6 uur opstijven in de koelkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten