Ingrediƫnten
2 stukken prei
250 g sojascheuten
4 stukken kabeljauwfilet
Voor de paprikaroomsaus
1 ui
1 rode paprika
1 eetlepel bloem
2 eetlepels tomatenpuree
3 dl kippenbouillon
2 dl room
wat harissa
peper en zout
Snipper de ui fijn en snijd de paprika in blokjes.
Stoof ze samen in wat boter.
Bestrooi alles met de bloem en doe er de tomatenpuree en wat harisa bij.
Laat dit even stoven en voeg dan de kippenbouillon toe.
Laat het geheel 5 minuten inkoken, giet er de room bij en laat even opkoken.
Mix de saus en voeg peper en zout toe.
Stoof de prei kort in wat boter en voeg de sojascheuten toe.
Bak de vis in boter.
Giet in elk bord wat paprikaroomsaus, leg er de groenten op en de vis.
Geef er groene tagliatelli, rijst of brood bij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten